Veikkolan kartano
Ponin turpa

Vihtiläistä luksusta

Lentoon-hanke on innovatiivisten vihtiläisten yritysten matkailua edistävä hanke. Hanke kerää yhteen ja kehittää hankkeessa mukana olevien yrittäjien palveluita ja tuotteita helpommin löydettävään ja ostettavaan muotoon landeluksusteeman alle.

Yhteistyössä kehitettävät tuotepaketit palvelevat niin maitse kuin lentäenkin saapuvia matkailijoita ja tavoitteena on nostaa Vihdin aluetta matkailijalle mielenkiintoisena vierailukohteena. Yhteistyöverkoston kautta löytyvät majoitukset, ruokaelämykset, kulttuuri- ja luontoaktiviteetit, lento- ja muut kuljetuspalvelut.

#landeluksus

Palvelujamme

Kylät

Hawkhill

Meillä majoitut upeissa kelohuviloissa tai perinteisemmin pyöröhirsimökissä. Jokainen huvila ja mökki on sisustettu suomalaisin tekstiilein ja kaikissa on oma tunnelmansa. Huvilat ja mökit sijaitsevat metsälammen rannalla, josta pääsee mukavasti soutamaan ja uimaan sekä talvella isommissa huviloissa avantoon. Tilat ovat erikokoisia ja soveltuvat 4-8 hengen perheille ja ryhmille.

Lisätietoja

Hevoslaakson talli

Idyllinen Hevoslaakson talli sijaitsee Pohjois-Vihdissä, lähellä Karkkilaa. Porin tieltä vain pari kilometriä. Pääkaupunkiseudulta ajaa tänne maaseudulle nopeasti. Hevoslaakson talli on ihana maalaistalli, jossa toimii ammattitaitoinen ratsastuskoulu.

Lisätietoja
Ratsastaja ja hevonen maneesissa.
Hirsirakennuksen sisätila, pitkät puiset pöydät ja penkit sivuilla.

Nuuksion Taika

Irrottaudu arjesta, virkisty ja rentoudu. Nauti luonnon antimista ja anna villiruoan villitä! Villa Paratiisissa järven rannalla voit järjestää virkistys-, kokous- tai juhlapäivän luonnonhelmassa. Käytössäsi ovat huvilan kodinomaiset tilat, puulämmitteinen sauna, upea kesäkeittiö ja tunnelmallinen metsäkota.

Lisätietoja

Pois tieltä

Neliveto-ohjelmaa ympäri vuoden. Sateen sattuessa sateella.

Lisätietoja
Pois tieltä -sivulle
Veikkolan kartano -sivulle

Veikkolan kartano

Veikkolan kartano tarjoaa idyllistä kartanoromantiikkaa ja elävää kulttuurihistoriaa aidossa autenttisessa ympäristössä Vihdin Oinasjoella, Hiidenveden rannalla. Bed and breakfast -majoitus on tarjolla yhdelle tai useammalle henkilölle, aamiaisella tai ilman. Edulliset hintamme näet airbnb-palvelun kautta tai olemalla suoraan yhteydessä meihin. Löydät meidät myös Facebookista.

Lisätietoja

Vihdin Kino

Vihdin Kino on tunnelmallinen elokuvateatteri Vihdin kirkonkylässä. Ohjelmistossamme ovat puhutuimmat ensi-illat, perhe-elokuvat ja arthouse-elokuvien helmet sekä kauhuelokuvien aatelit, jokaiselle jotakin. Järjestämme myös tilausnäytökset, yritysnäytökset tai vaikka lasten leffasynttärit.

Lisätietoja
Vihdin Kino -sivulle

WeFly

  • Kaupallista ilmakuljetusta Nummelan lentokentältä yrityksille ja yksityisille henkilöille.
  • Maisemalennätyksiä pienryhmille tai kaveriporukoille.
  • Saapuvien ilmailijoiden avustaminen, maapalvelut sekä kuljetukset lähikohteisiin ja Helsinkiin.
  • Tekninen tuki tyypillisimmille ilma-aluksille Future Sky Oy:n kautta; FI.145.0043.

Lisätietoja