Visit Vihti laittaa viimeiset festarilippunsa jakoon ja voittajat arvotaan yhteystietonsa jättäneiden kesken!

Käy jättämässä tietosi keskiviikkoon klo 12.00 mennessä, osoitteessa: https://link.webropol.com/s/hiidenkirnuarvonta! Tiedon mahdollisesta voitosta saat arvonnan jälkeen sähköpostilla! Muistathan, että ikäraja tapahtuma-alueelle on 18 vuotta.

Jos onni suosii tai olet jo varmistanut lippusi Hiidenkirnu Festivaleille, musiikista nauttimisen ohessa kannattaa aivan ehdottomasti vierailla myös muissa vihtiläisissä, teemaan sopivissa kohteissa!

Mikäli lavalle ei käy kutsua, lähimmäksi Eppu Normaalia pääset festivaalialueen tuntumassa, normaaliperusviivalla. Geodesian pituusmittauksissa etäisyyksien kalibrointiin käytetyllä mittanormaalilla on pitkä historia ja vankkumaton asema ‒ aivan kuten bändilläkin.

Aikajana antaa syytä epäillä, että Tommi Läntisen Via Dolorosa (1995) ei ole syntynyt Vihdissä, mutta muutama kierros Linnanniitun 320 askelmaisissa kuntoportaissa (2020) antaa hyvin syvyyttä tälle klassikkokappaleelle. Ahtojäitä ei onneksi tarvitse näin heinäkuun helteissä murehtia.

Menestyjien puistoon, oman puunsa on saanut jo 17 menestynyttä vihtiläistä. Puista ehkä punkahtavin, purppuratuomi, kuuluu Blind Channelissa vaikuttavalle Aleksi Kaunisvedelle! Puun tummanpunertava ulkomuoto ja lähes musta runko on helposti tunnistettavissa joukosta. Spottaatko joukosta muut muusikot?

Jos haluaa olla keikkojen välillä olla free niin kuin frisbee, kuten JVG kannustaa, suosittelemme siirtymään läheiselle Nummelanharjun frisbeegolf-radalle. Antaa kiireisten posottaa kehätietä ja nautitaan me harjun huminasta ja kiireettömyydestä!

Illan pimetessä voi viettää tunnelmallisen hetken lentokentän kupeessa, Nummelanharjun näköalapaikalla, ja antaa ajatuksen liukua pitkin näkyvän Hiidenveden aina naapuripitäjään Lohjalle asti. Sieltähän perjantain ohjelman päättävä Sanni onkin kotoisin. Vietetäänköhän 58. Hiidenkirnu Festivalit 2080-luvulla?

Perjantai 15.7.

Blind Channel, Sanni, Kid Creole & The Coconuts (USA), Reino Nordin ja Tommi Läntinen

Lauantai 16.7.

JVG, Eppu Normaali, Suvi Teräsniska, Teflon Brothers ja Ressu Redford

 

Liput tapahtumaan:

www.ticketmaster.fi/hiidenkirnufestival

Hiidenkirnu Festivalin kotisivut:

www.hiidenkirnufestival.fi

Tapahtuma Facebookissa:

www.facebook.com/events/622450932207652

Hiidenkirnu Festival Facebookissa:

www.facebook.com/hiidenkirnufestival

Hiidenkirnu Festival Instagramissa:

www.instagram.com/hiidenkirnufestival

 

Artikkelin kuva: Kiril Kainulainen