Haukkamäentie 100, 03220 Tervalampi

Hawkhill

Meillä majoitut upeissa kelohuviloissa tai perinteisemmin pyöröhirsimökissä. Jokainen huvila ja mökki on sisustettu suomalaisin tekstiilein ja kaikissa on oma tunnelmansa. Huvilat ja mökit sijaitsevat metsälammen rannalla, josta pääsee mukavasti soutamaan ja uimaan sekä talvella isommissa huviloissa avantoon. Tilat ovat erikokoisia ja soveltuvat 4-8 hengen perheille ja ryhmille. Varaustilanteen ja varaukset voit tehdä näppärästi suoraan verkkosivujemme kautta.

Huvilat soveltuvat myös hyvin kokouskäyttöön 6-15 hengen ryhmille. Tilamme soveltuvat loistavasti niin rennompien villasukkakokousten, suunnittelu- ja strategiapäivien kuin tyky- ja tyhypäivien tukikohdaksi. Illalla huviloiden kelosaunat lämpiävät ja pulahdus järveen kruunaa päivän. Kokouksista voit helposti lähettää meille tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta.

Huviloiden lisäksi vuokraamme Tuomelan tilan vanhaa päärakennusta, Villa Toinia sekä sen pihapiirissä sijaitsevaa Klubitaloa, tilan vanhaa navettaa, juhlatilaksi kesäaikaan. Se on oiva tukikohta kesähäille, syntymäpäiville ja muille perhejuhlille. Pyydä meiltä tarjous.

Hawkhill on perheyritys, jota luotsaa sisaruskolmikko Annu, Kaisa ja Matti. Vaarimme Eino aloitti majoitustoiminnan jo 60-luvun alussa, joten jatkamme tilan toimintaa jo kolmannessa polvessa.

Lämpimästi tervetuloa Haukkamäelle!

Lisätietoja

Kotisivut:

Puhelin:

040 024 0831 / Annu Huotari
045 675 2956 / Kaisa Ala-Outinen

Sähköposti:

Osoite:

Haukkamäentie 100, 03220 Tervalampi