Saavutettavuusseloste

Vihdin kunta pyrkii takaamaan verkkosivujen saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 ja Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.visitvihti.fi, ja se on laadittu 22.9.2020.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkopalvelun saavutettavuutta. Jos huomasit saavutettavuuspuutteen sivustollamme, kerro se meille sähköisen palautejärjestelmän kautta, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kunnanvirasto(at)vihti.fi tai soittamalla vaihteeseen (09) 4258 3000. Voit myös pyytää ei-saavutettavia sisältöjä saavutettavassa muodossa. Vastaamme mahdollisimman pian tai viimeistään neljäntoista päivän sisällä.

Vaatimusten mukaisuus

Verkkosivusto täyttää lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1) suurelta osin.

Tarkemmat tiedot ei-saavutettavasta sisällöstä

Sivustolla on yhä puutteita linkkien saavutettavuudesta ja kuvalinkkien tekstivastineissa. Myöskään kaikki toiminnot esimerkiksi kuvakarusellien osalta eivät toimi ruudunlukijalla oikein.

Havaittuja puutteita korjataan mahdollisuuksien mukaan.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Visit Vihti verkkosivusto on julkaistu vuonna 2022.

Tämä seloste on laadittu 17.2.2022.

Seloste perustuu itsearviointiin ja teknisen alustan toteuttajan lausuntoon. Tarkistamme selosteen vuosittain.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta Vihdin kunnalle eli sivuston ylläpitäjälle. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta neljäntoista päivän aikana lainkaan, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Lisätietoja

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019)
Saavutettavuusvaatimukset-verkkosivusto