Kurjolammentie 38, 03220 Nuuksio

Polku Nuuksio

Polku Nuuksio sijaitsee upealla paikalla Nuuksion kansallispuiston rauhassa, Kurjolammen rannalla.

Juuri valmistuneet huoneet ovat täysin remontoituja ja kaikista huoneista löytyy mahdollisuus ruuanlaittoon sekä ylellinen wc- ja suihkutila. Hotellihuoneiden lisäksi saatavilla on sekä yhden että kahden makuuhuoneen sviittejä. Polku Nuuksiosta löydät myös monipuolisia kokous- ja etätyötiloja.

Hotellilla on oma ranta, josta voit uida vapaasti ja talvella on mahdollisuus avantouintiin. Käytössäsi on myös kuntosali ja varauksesta sauna sekä rantasauna. Järjestämme asiakkaillemme monipuolisia aktiviteetteja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Heti Polku Nuuksion vierestä lähtee 4km pituinen luontopolku, Klassarinkierros. Polku yhdistyy muihin Nuuksion kansallispuiston merkittyihin polkuihin. Voit siis kävellä hotellilta merkittyjä polkuja pitkin esimerkiksi luontokeskus Haltiaan asti.

Keittiömme tarjoaa laadukasta ruokaa sesongin parhaita raaka-aineita hyödyntäen. Aamupala sisältyy huonevaraukseen ja lounas sekä illallinen ovat ennakkotilattavissa.

Lähimmät kaupat sekä apteekki sijaitsevat vajaan 6 km päässä Veikkolassa. Nummelaan matkaa on 12 km ja Helsinki-Vantaan lentokentälle 42 km. Lähimmälle bussipysäkille on 3,5 km. Hotellissa on mahdollisuus majoittua myös kontaktittomasti.

Oma rauha luonnon äärellä

Lisätietoja

Osoite:

Kurjolammentie 38, 03220 Nuuksio