Grilliauto palvelemassa.
Hampurilainen sanomalehteä imitoivan käärepaperin päällä.
Dogs & Deli Street food catering -sivulle
60.43334268806933, 24.520122640660368

Dogs & Deli Street food catering

Vihtiläisen perheyrityksen Dogs & Delin grilliauto ja -vaunu kiertää Vihdistä noin 100 kilometrin säteellä erilaisia tapahtumia, sekä yritys- ja yksityistilaisuuksia.

Uutuutena löytyy nyt myös 2023 avattu Dogs & Deli Diner. Dogs & Delin tuttuja street food -herkkuja tarjoava grillimökki sijaitsee Selin kylässä, Selintie 546, ja on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12‒18.

Valmistamme suussa sulavia burgereita, hot dogeja ja muita grillikansan herkkuja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Grilliherkkujen lisäksi tilaisuuksiin järjestyy sovittaessa myös pehmikset, popcornit tai kuplavohvelit.

Tarina Dogs & Delin taustalla pohjautuu 18 vuoden mittaiseen reissuumme Yhdysvalloissa. Suomeen palatessa kotigrillin herkkuja halusi päästä moni muukin maistamaan ja siitä se ajatus sitten lähti. Jo useamman vuoden ajan olemme saaneet tarjota asiakkaille Amerikan parhaita makuelämyksiä kotimaisella otteella höystettynä. Paikallisuus ja ison maailman maut ovat yrityksemme toiminnan keskiössä.

Grilliauton- tai vaunun voit tilata yrityksen asiakastilaisuuksiin, henkilöstön lounastarjoiluun tai vaikka pikkujouluihin, omille syntymäpäiville, lastensynttäreille, kylätapahtumaan tai osaksi isoja tapahtumia. Vuosien varrella olemme osallistuneet mm. Vihdin Wuosisatamarkkinoille, Lohjan Rantajameille, Pimeiden kauppojen iltaan, Hyvinkään vauhtipuiston tapahtumiin, koiranäyttelyihin, ratsastuskilpailuihin, erilaisille festareille ja Padasjoen Airsoft-kilpailuissa muonitimme tuhatpäisen pelaajajoukon.

Ota numero ylös ja kilauta, niin sovitaan, missä grilli seuraavan kerran kuumenee.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet ja hyppää seikkailuun!

Reittiohje (Google Maps)

Tietoja

Grilliauto ja -vaunu

Puhelin:

+358 400 974 911

Kotisivut:

Sähköposti:

Osoite:

Selintie 546, 03320 Selki

Hampurilainen sanomalehteä imitoivan käärepaperin päällä.
Luminen, kausivaloin koristeltu grillimökki sekä lumisia tarjoilupöytiä.