Dogs & Deli Street food catering -sivulle
60.43334268806933, 24.520122640660368

Dogs & Deli Street food catering

Vihtiläisen perheyrityksen Dogs & Delin grilliauto ja -vaunu kiertää Vihdistä noin 100 kilometrin säteellä erilaisia tapahtumia, sekä yritys- ja yksityistilaisuuksia.

Valmistamme suussa sulavia burgereita, hot dogeja ja muita grilli kansan herkkuja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Grilliherkkujen lisäksi tilaisuuksiin järjestyy sovittaessa myös pehmikset, popcornit tai kuplavohvelit.

Tarina Dogs & Delin taustalla pohjautuu 18 vuoden mittaiseen reissuumme Yhdysvalloissa. Suomeen palatessa kotigrillin herkkuja halusi päästä moni muukin maistamaan ja siitä se ajatus sitten lähti. Jo useamman vuoden ajan olemme saaneet tarjota asiakkaille Amerikan parhaita makuelämyksiä kotimaisella otteella höystettynä. Paikallisuus ja ison maailman maut on yrityksemme toiminnan keskiössä.

Grilliauton- tai vaunun voit tilata yrityksen asiakastilaisuuksiin, henkilöstön lounastarjoiluun tai vaikka pikkujouluihin, omille syntymäpäiville, lastensynttäreille, kylätapahtumaan tai osaksi isoja tapahtumia. Vuosien varrella olemme osallistuneet mm. Vihdin Wuosisatamarkkinoille, Lohjan Rantajameille, Pimeiden kauppojen iltaan, Hyvinkään vauhtipuiston tapahtumiin, koiranäyttelyihin, ratsastuskilpailuihin, erilaisille festareille ja Padasjoen Airsoft kilpailuissa muonitimme tuhatpäisen pelaajajoukon.

Ota numero ylös ja kilauta niin sovitaan missä grilli seuraavan kerran kuumenee.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet ja hyppää seikkailuun!

Reittiohje (Google Maps)

Tietoja

Grilliauto ja -vaunu

Puhelin:

+358 400 974 911

Kotisivut:

Sähköposti:

Osoite:

Selintie 546, 03320 Selki