Käsinetorin ruskeat nahkahansikkaat.
Käsinetorin yrittäjä ompelukoneella tekemässä käsineitä.
Lapsi aikuisen sylissä kädessään käsinetorin vaaleanpunaiset lapaset heijastinsydänkoristeella.
60.33440063707104, 24.318655798600094

Käsinetori

Käsinetorilta löydät sopivat hanskat kaikkeen ulkoiluun aina retkeilystä kaupunkikävelyyn tai leikkipuistoilusta lasketteluun tai pyöräilyyn!

Vihdin Nummelassa sijaitseva Lahjatavara- ja käsinemyymälämme auttaa löytämään ihastuttavia tuotteita kotimaisten yrittäjien valikoimasta ja samoissa tiloissa meillä on käsinetuotantomme. Tule tutustumaan, miten nahkakäsineet valmistuvat täysin käsityönä! Nummelan myymälän valikoimaan kuuluvat mm. kotimaiset kynttilät, korut, kortit, herkut (mm. suklaat ja lakut), käsityöt, koriste-esineet, asusteet koko perheelle ja paljon upeita sesonkituotteita!

Käsinetori on kotimainen käsinevalmistaja, joka valmistaa suurella sydämellä nahkakäsineet naisille, miehille ja lapsille. Tuotantomme painottuu värikkäisiin nahkarukkasiin ja nahkasormikkaisiin, joista löytyy lukuisia väri- ja kokovaihtoehtoja koko perheelle. Meiltä löydät myös supersuositut kimallenahkarukkaset naisille ja lapsille, herkullisina väreinä ovat mm. ruusukulta, kulta ja hopea. Lisäksi värivalikoimasta löytyy perinteisempiäkin värejä, kuten musta, valkoinen ja ruskea.

Erikoisuutena myynnissä myös talvirukkaset heijastavalla kuviolla lapsille, jotta saadaan lisää turvallisuutta pimeällä kaudella liikkumiseen ja leikkeihin.

Käyttämämme materiaalit ovat tarkoin valikoituja ja näin syntyykin laadukas ja kulutusta kestävä nahkarukkanen, joka sopii erinomaisesti talven keleihin. Nahkarukkanen on lämmin paukkupakkasilla ja loskakeleillä märkänäkin lämmittää hyvin villasekoitevuoren ansiosta.

Rukkaset valmistetaan käsityönä pääosin Nummelan toimitiloissamme. Toimintaa pyörittää yrittäjä Niina Leppänen, joka on ollut Käsinetorin johdossa vuodesta 2013 asti. Niina on opetellut itse rukkasten valmistamisen edellisiltä yrittäjiltä jatkaakseen kotimaista käsityöperinnettä. Käsineillämme on Avainlippumerkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Tervetuloa tutustumaan värikkääseen valikoimaamme!

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet ja hyppää seikkailuun!

Reittiohje (Google Maps)

Tietoja

Lahjatavara- ja käsinemyymälä

Puhelin:

050 327 8901

Osoite:

Keskikuja 4, 03100 Nummela

Sähköposti:

Kotisivut:

Käsinetorin yrittäjä ompelukoneella tekemässä käsineitä.