Hiidenkirnu Festivalin mainosgrafiikka, jossa tyylitellysti esiintymislava harjumaisemassa.

Eturivin artistit ja iloista kesätunnelmaa

Jo kahtena kesänä Vihdin Nummelassa, Hiidenkirnu-pesäpallostadionilla rokannutta musiikkifestivaalia juhlitaan taas perjantaina ja lauantaina 12.‒13.7.2024!

Luvassa on jälleen kaksi upeaa festivaalipäivää, jotka täyttyvät ilosta, yhdessäolosta ja kotimaisista huippuartisteista. Hiidenkirnu Festivalilla eturivin artistit ja iloinen kesätunnelma ovat helpon matkan päässä.

Hiidenkirnu Festivalin kaikki esiintyjät ovat nyt julkaistu ja kaikkien pääsylippuluokkien myynti on avautunut.

Erityisen monipuolinen artistikattaus

Hiidenkirnu Festivaleilla nähdään tulevana kesänä erityisen monipuolinen artistikattaus!

Perjantaina 12. heinäkuuta Hiidenkirnu Festivalin estradille nousevat Haloo Helsinki, Kwan, Juha Tapio, Abreu ja Antti Ketonen. Lauantaina 13.7. vuoronsa saavat JVG, Isac Elliot, Viivi, Anssi Kela ja Ressu Redford. DJ:nä tapahtumassa nähdään Amanda Harkimo.

Harjumaisemissa sijaitseva Nummelan pesäpallostadion antaa huikeat puitteet kivaan kesätunnelmaan ja festarivieraita hemmotellaan eturivin artistien lisäksi monipuolistamalla ruokatarjontaa ja juomapisteitä entisestään. Golden VIP -lippulaisia hemmotellaan lisäksi Villa Joutselan herkullisella illallisella.

Pääsyliput nyt myynnissä

Hiidenkirnu Festivalien pääsylippujen myynti on alkanut. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle ja lisäksi Villa Joutselan valmisteleman herkullisen illallisen sisältävä Golden VIP -lippu.

Lipunmyynnin avautumista juhlistetaan lippukampanjalla. Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä 99 euron kampanjahintaan (norm. 119 €) sunnuntaihin 28.1. asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster.

Tervetuloa viettämään iloista kesäpäivää Vihtiin ja Hiidenkirnu Festivaleille!

www.hiidenkirnufestival.fi

Pimeässä illassa yleisöä ja esiintymislava, joiden taustalla ilotulitteita.
Kuva: Tero Kukkonen / United Festivals Oy
Share the love!