Ruska on ollut tänä vuonna erityisen kaunis ja säät ovat suosineet, joten syyslomalla kannattaa nauttia vihtiläisen luonnon läheisyydestä ja monipuolisuudesta!

Samoilemaan pääset erilaisissa maisemissa kuten Pääkslahden luontopolulla, Palakosken ulkoilualueella tai Nuuksion Klassarinkierroksella. Maisemia kelpaa katsoa esimerkiksi Kokkokallion tai Koniavuoren huipulta.

Maksutonta liikuntaa lapsille ja mielenkiintoisia reittejä aikuisille

Lapsille on lisäksi tarjolla myös Vihdin kunnan liikuntapalveluiden tarjoamaa maksutonta liikuntaa.

Tiistaina 18.10. vietetään Temmellyspäivää Nummelanharjun liikuntahallilla ja keskiviikkona 19.10. Vihdin kirkonkylän liikuntahallilla. Temmellyspäivän vuorot on suunnattu alle kouluikäisille sekä alakouluikäisille. Torstaina 20.10. Vihdin uimahallilla on mahdollisuus melontakokeiluun HiiPun eli Hiidenveden Purjehtijoiden ohjauksessa.

Tarkemmat tiedot liikuntapalveluiden syyslomaohjelmasta löydät täältä: www.vihti.fi/blog/2022/10/04/syyslomalla-lapsille-on-tarjolla-maksutonta-liikuntaa

Liikuntaa ja lisäksi vihtitietoutta on saatavilla Nummelan ja Vihdin kirkonkylän opastetuilla pyöräreiteillä! Reiteillä näet nähtävyyksiä ja pääset tutustumaan Vihdille merkittäviin paikkoihin. Nummelan reitillä on pituutta 11 km ja Vihdin kirkonkylän reitillä 9 km.

Lue lisää opastetuista pyöräreiteistä täältä!

Taidetta ja askartelua kirjastoissa sekä maalauksia Pictorissa

Vihdin kunnankirjastoissa pääsee syysloman aikana muun muassa kuuntelemaan satuja, askartelemaan, katsomaan elokuvia ja koodaamaan!

Nopeimmalla porukalla on lisäksi mahdollisuus päästä pelaamaan pakopeliä Vihdin kirkonkylän kirjastossa, sillä vielä yksi aika on varattavissa Kadonnut käsikirjoitus -pakopeliin tiistaina 18.10. klo 17. Pelin ikäsuositus on 9-10 vuotta, mutta tätä vanhemmatkin voivat varata aikoja. tapahtumat.vihti.fi/kadonnut-kasikirjoitus-pakopeli

Vihdin pääkirjaston aulassa Nummelassa on esillä myös Merja Helanderin valokuvanäyttely Tunteet sekä vitriineissä Vihdin Nummelan kylähistoria ry:n näyttely Nummela ‒ historiaa kuvina.

Merja Helander: Tunteet tapahtumat.vihti.fi/merja-helander-tunteet
Vihdin Nummelan kylähistoria ry: Nummela ‒ historiaa kuvina tapahtumat.vihti.fi/nummela-historia-kuvina

Tarkemman ohjelman kirjastojen syyslomaohjelmasta löydät seuraavasta linkistä: www.vihti.fi/blog/2022/10/03/syyslomalla-kirjastossa

Eikä kannata unohtaa, että taiteesta pääsee nauttimaan tietenkin myös Galleria Pictorin juuri avautuneessa, Anja Raholan öljyvärimaalauksista koostuvassa näyttelyssä. Elämää väreissä -näyttelyn teemana ovat värit, niiden tuomat aistivaikutelmat ja merkitykset.

Lue lisää näyttelystä osoitteesta: www.vihti.fi/galleria-pictor

Oikein riemastuttavaa syyslomaa Vihdissä!

Share the love!