ValotON-kautena viihdytään hämärässä ja pimeässä!

Syksyllä ja talvella 2022‒2023 Vihdissä on nautittu hämärästä ja pimeästä ennennäkemättömällä tavalla!

Vihdissä vietettiin ensimmäistä kertaa ValotON-kautta, jolla haluttiin näyttää, miten paljon nähtävää ja koettavaa Vihdissä tapahtuu kesäsesongin ulkopuolella.

Lokakuusta helmikuulle, ValotON on tuonut esiin vihtiläisten yrittäjien, yhdistysten ja seurojen tapahtumia ja palveluita, jotka ovat saaneet vain lisää energiaa ja erityisyyttä hämärän ja pimeän vuodenajoista.

On muun muassa juhlittu taiteen ja musiikin parissa, ratsastettu lyhtyjen valossa, konsertoitu tähtitaivaan alla, vietetty iltoja ostoksilla ja kirjastossa, valaistu Nuuksio lumi- ja jäälyhdyin ja seurattu, millaista on Yökyöpeleiden talossa.

ValotON syntyi yhteistyössä kunnan, paikallisten yrittäjien ja yhteisöjen sekä Interkontti ry:n kanssa Meno-paluu uudelle maalle -hankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää ja tuottaa paikallisten taide- ja kulttuurialojen sekä matkailualan toimijoiden kanssa kulttuurilähtöisiä ja innovatiivisia matkapaketteja kuuden Uudenmaan kunnan alueella.

Kiitämme kaikkia tahoja, jotka ovat tuoneet esiin, mitä kaikkea hienoa Vihdissä tapahtuu hämärän ja pimeän kausina sekä teitä, jotka ovat tapahtumissa vierailleet!

Ensimmäinen ValotON-kausi on päättynyt, mutta nautitaan hämärästä ja pimeästä taas, kun sen aika on!

Kuva alapuolella: Nummela Art Night 2022
Kuvaaja: Studio Vihtkari, Joanna Munck

UV-valaistut teokset pimeässä metsässä.

ValotON -tapahtumat Vihdissä