Vihti Race -seikkailu lauantaina 9.9.2023

Vihti Race -seikkailu järjestetään uudistettuna lauantaina 9.9.2023. Tapahtuma pitää sisällään perinteisen ja haastavan kilpasarjan kaikille seikkailuhenkisille sekä uutuutena monipuolisen ja hauskan retkisarjan kaikenikäisille. Tapahtuman tavoitteena on tehdä Vihtiä sekä sen monipuolisia liikuntapalveluja ja harrastusmahdollisuuksia tunnetuksi ja koota yhteen aktiivisia liikkujia, seikkailunhaluisia urheilun harrastajia, mutta myös kaikenikäisiä hauskasta ja iloisesta yhdessä tekemisestä kiinnostuneita kisaajia. Seikkailusarjojen kisakeskuksena toimii Hiidenkirnun pesäpallostadion Nummelassa. Tule kannustamaan oma suosikkijoukkueesi voittoon!

Tapahtuman järjestää Vihdin kunta. Uudistuneista seikkailusarjoista vastaa Liikuttava Vihti, joka on kokeneiden tapahtumajärjestäjien, Juha Uusitalon ja Henrikki Halmeen, muodostama kokoonpano.

ILMOITTAUDU MUKAAN SEIKKAILUUN!

RETKISARJA

Uusi retkisarja tarjoaa loistavan tavan viettää päivä ulkona Nummelan maisemissa, yhdessä tehden ja tutustuen Vihdin monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Retkisarja alkaa klo 10 ja sen kesto on vapaavalintainen 1-4 tuntia. Eteneminen tapahtuu pyöräillen omassa aikataulussa, oman mielenkiinnon mukaan. Kaikenikäiset joukkueet voivat osallistua retkisarjaan, johon ilmoittaudutaan kisapäivänä kisakeskuksessa.

KILPASARJA

Kilpasarjassa kisaajat liikkuvat pyöräillen (ei sähköavusteisia pyöriä) ja kohtaavat monipuolisia haasteita ja aktiviteetteja, joissa testataan osallistujien fyysistä kuntoa ja henkistä kestävyyttä. Kilpasarjan lähtö on Nummelan Hiidenkirnun pesäpallostadionilta klo 8 ja kisan kesto on noin 12 h. Seikkailuun voi osallistua kolmen henkilön joukkueella, osallistumisen ikäraja on 18 vuotta. Osallistumismaksu on 150 € / joukkue. Maksu pitää sisällään: osallistumisen Vihti Race -kilpasarjaan, tarvittavat ohjeet, välipalan ja juoman sekä palkinnot. Kilpasarjan ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysyä peruutuspaikkoja numerosta 0401580845.

Vihdin kunnan tietosuojaselosteet löydät tämän linkin kautta.

KILPASARJAAN ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET

1  HiPo
2  Team Sisu
3  Karvaiset kaverit 1886
4  Kitukorven Kisaajat
5  Pro-Am gym – Leimahdus
6  MC FILLARIHIIRET
7  Unholy Grails
8  Mountain Guide Finland
9  Balanssiklubit
10  Kireät pinnat
11  Juhanit
12  W-HR
13  Supernova
14  Triumviraatti
15  Alfat
16  Kolme tuntematonta
17  Vauhtiveikot
18  Pro-Am 1980
19  Dynamo Trio
20  Team Lost
21  KaJaRi
22  Persjalkaiset Vauhtikarkit
23  Kiireen ammattilaiset
24  Padel Vihti
25  Näpäkät näpykät
26  Vi***n kuntoilijat
27  Hyvä Yritys 2.0
28  Vispoo
29  Onelake
30  Viraston supernaiset
31  Liikennemittarit
32  Reposet
33  Erä-Ruusat
34  Suunnattomat Seikkailijat
35  Lohja Trails

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vihti Race -tapahtumaan etsitään myös yhteistyökumppaneita, jotka haluavat olla mukana tukemassa tapahtumaa ja sen järjestämistä. Yhteistyökumppanit saavat näkyvyyttä tapahtumassa ja sen markkinoinnissa, sekä mahdollisuuden olla mukana luomassa ikimuistoisia elämyksiä osallistujille. Yhteistyökumppaneilla on erilaisia mahdollisuuksia olla mukana tapahtumassa; kuten tarjoamalla tuotteita tai palveluita osallistujille, olla mukana toteuttamassa erilaisia haasteita ja tehtäviä tai tuomalla oman esittelypisteen kisakeskukseen. Jos olet kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta laitathan viestiä osoitteella helena.kontio@vihti.fi.

SEURAA MEITÄ

Lisätietoa kilpailusta julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla ja Instagram-sivuilla sekä täällä Visit Vihdin sivulla.

Lisätietoa Kilpa- ja retkisarjoista voi kysyä osoitteella liikuttavavihti@gmail.com ja tapahtuman muista järjestelyistä voi olla yhteydessä osoitteella helena.kontio@gmail.com.

Sivun kuvat: Joenrinne Films