Vihti Race -seikkailu lauantaina 7.9.2024

Vihti Race -seikkailu järjestetään lauantaina 7.9.2024. Tapahtuma pitää sisällään perinteisen ja haastavan kilpasarjan kaikille seikkailuhenkisille sekä monipuolisen ja hauskan retkisarjan kaikenikäisille. Tapahtuman tavoitteena on tehdä Vihtiä sekä sen monipuolisia liikuntapalveluja ja harrastusmahdollisuuksia tunnetuksi ja koota yhteen aktiivisia liikkujia, seikkailunhaluisia urheilun harrastajia, mutta myös kaikenikäisiä hauskasta ja iloisesta yhdessä tekemisestä kiinnostuneita kisaajia. Seikkailusarjojen kisakeskuksena toimii Hiidenkirnun Pesäpallostadion Nummelassa.

Tapahtuman vastuullinen järjestä on Vihdin kunta. Seikkailusarjat suunnittelee ja toteuttaa Juha Uusitalo (Don Juha Oy) yhteistyökumppanien kanssa.

ILMOITTAUDU MUKAAN SEIKKAILUUN!

RETKISARJA

Uusi retkisarja tarjoaa loistavan tavan viettää päivä ulkona Nummelan maisemissa, yhdessä tehden ja tutustuen Vihdin monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Retkisarja alkaa klo 10 ja sen kesto on vapaavalintainen 1-4 tuntia. Eteneminen tapahtuu pyöräillen omassa aikataulussa, oman mielenkiinnon mukaan. Kaikenikäiset joukkueet voivat osallistua retkisarjaan, johon ilmoittaudutaan kisapäivänä kisakeskuksessa.

KILPASARJA

Kilpasarjassa kisaajat liikkuvat pyöräillen (ei sähköavusteisia pyöriä) ja kohtaavat monipuolisia haasteita ja aktiviteetteja, joissa testataan osallistujien fyysistä kuntoa ja henkistä kestävyyttä. Kilpasarjan lähtö on Nummelan Hiidenkirnun pesäpallostadionilta klo 8 ja kisan kesto on noin 12 h. Seikkailuun voi osallistua kolmen henkilön joukkueella, osallistumisen ikäraja on 18 vuotta. Osallistumismaksu on 150 € / joukkue + mahdollinen EMIT laitteen vuokra 10€/joukkue. Osallistumismaksu pitää sisällään: osallistumisen Vihti Race -kilpasarjaan, tarvittavat ohjeet, välipalan ja juoman sekä palkinnot.

Kilpasarjan ilmoittautuminen viime vuoden joukkueille avautuu 1.3.24 ja huhtikuun alusta ilmoittautuminen avautuu kaikille.

Vihdin kunnan tietosuojaselosteet löydät tämän linkin kautta.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vihti Race -tapahtumaan etsitään myös yhteistyökumppaneita, jotka haluavat olla mukana tukemassa tapahtumaa ja sen järjestämistä.  Jos olet kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta laitathan viestiä osoitteella helena.kontio@vihti.fi.

SEURAA MEITÄ

Lisätietoa kilpailusta julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla ja Instagram-sivuilla sekä täällä Visit Vihdin sivulla.

Lisätietoa Kilpa- ja retkisarjoista voi kysyä osoitteella liikuttavavihti@gmail.com ja tapahtuman muista järjestelyistä voi olla yhteydessä osoitteella helena.kontio@gmail.com.

Sivun kuvat: Joenrinne Films