Kesäkatuviikkojen mainosbanneri
Muraali Nummelassa

Kesäkatuviikot Nummelassa

Vihdin kesä käynnistyy pirteällä koko perheen tapahtumalla, kun lauantaina 27. toukokuuta klo 10 alkaen vietetään Nummela-päivää. Samalla avautuu Vihdin kunnan ensimmäinen kesäkatualue Nummelan keskustaan.

Pilkkukujan liikenneympyrän puoleinen pääty yhdessä Veikko Hellen torille vievän Pisteenpolun kanssa muodostavat Kesäkatuviikkojen viihtyisän tapahtuma-alueen. Kesäkatuviikoilla tunnelmaa luovat aina 11. kesäkuuta asti myyntikojut, katumaalaukset, viheristutukset sekä monipuolinen ohjelmatarjonta. Tapahtuman yleisistä järjestelyistä ja ohjelmistosta vastaa Vihdin kunta eri yhteistyötahojen kanssa.

Tervetuloa viihtymään Nummelaan!

Vuokraa koju Kesäkatuviikoille!

Värikkäät myyntikojut ovat Nummelan keskustan kesäkatualueella aina 11.6. asti. Vapaita vuokrausaikoja kojuihin on vielä tarjolla. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Joonas Kairajärvi, p. 0400 536 992, joonas.kairajarvi@jci.fi.

Kesäkatuviikkojen ohjelma ja alueen kartta

NUMMELA-PÄIVÄ JA KESÄKATUVIIKKOJEN AVAJAISET

Lauantaina 27.5. klo 10-19

Tänä vuonna vietetään ensimmäistä Nummela-päivää! Nummelan Kilta, nuorkauppakamari sekä yrittäjät ja kivijalkakaupat yhteistyössä kunnan kanssa järjestävät pirteän kesäkauden aloituksen! Lisätietoja Nummela-päivästä.


KESÄKATU OPEN MIC

Keskiviikkona 31.5. klo 17 alkaen alkaen Vihtkarin aukiolla

Oletko luovasta ilmaisusta kiinnostunut taiteilijan alku tai jo kokeneempi taituri? Open mic -tapahtuma on oiva tapa kartuttaa esiintymiskokemusta turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Esitys voi olla mm. akustista tai kokeellista musiikkia (lavalla mikrofoni), stand-up, spoken word, runonlausuntaa tai performanssi.

Ehdota omaa osiota rohkeasti : soundofvihti@gmail.com

HUOM! Esitysten pituus määräytyy osallistujamäärän sekä esiintyjien toiveita huomioiden. Etukäteen ilmoittautuneet menevät etusijalle aikataulua laadittaessa!

Tervetuloa esiintymään tai viihtymään ja nauttimaan esityksistä!


NLA CITY ROCKS

Perjantaina 2.6. klo 17 alkaen Nummelan torilla

Nummelan torilla raskasta menoa ja rokimpaa rytkettä! Esiintyjinä: A Plan B, Jelly Dixx ja I.F.A. Varoitus: tukat saattaa heilua. Tapahtuman viralliset jatkot Pub Pilvenhattarassa!


LAULETAAN YHDESSÄ! -YHTEISLAULUTAPAHTUMA

Lauantaina 3.6. klo 15 alkaen

Yhteislaulutapahtuma Nummelan torilla Marjo Suominen (haitari) ja Arto Uotila (laulu & kitara) säestyksellä. Tapahtuman järjestävät Vihdin ruoka-aputyön tueksi Vihdin kunta ja ViaDia Senioritalo.


RAKKAUDEN PÄÄKAUPUNKI -BRUNSSI

Sunnuntaina 4.6 klo 10-14

Koko perheelle soveltuva rakkauden sävelten siivittämä aamupäivän söpöstely. Esiintyjinä Pilvi Huhta, Mirwa ja DJ-duo Lässynlää & Superimelää. Kahvila Il Puntosta poikkeuksellisesti myös sunnuntaina rakkauden eväät!


VIILEÄ MAA

Tiistaina 6.6. klo 18.00

Laulu- ja soitinryhmä Viileä Maa esittää folk-henkisiä tulkintoja kotimaisista ja ulkomaisista kappaleista kesäkadun lavalla.


KOKO PERHEEN KUKKABUFFET

Keskiviikkona 7.6. klo 15-17, ViaDia Senioritalo

Väriloistoa tulviva Kukkabuffet on katettu aidoilla kukilla! Kukkabistron menu tarjoilee värikkäitä leikkokukkia, vehreitä koristeita ja ripauksen kimalletta. Tervetuloa taiteilemaan kukkakoristeita ja kimppuja hävikkikukista. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Vihdin kunta ja ViaDia Senioritalo.


TORITANSSIT

Torstaina 8.6. klo 14-16 Nummelan torilla

Iltapäivätansseissa kaiken ikäisten tanssijoiden jalan vipattamaan laittaa tanssiyhtye Sirkka Keiski & Silver Sound. Järjestäjänä ViaDia Senioritalo ja Vihdin kunta.


TEATTERI PERÄ: KEISARIN UUDET VAATTEET

Perjantai 9.6. klo 18.00 Nummelan torilla

Keisarin uudet vaatteet -näytelmän on H. C. Andersenin klassikkosadun pohjalta käsikirjoittanut Jukka Salmi ja Teatteri Perälle sen ohjaa Virpi Lepistö. Noin tunnin mittainen esitys Nummelan torilla on ilmainen suunnattu ihan kaikenikäisille katsojille, tervetuloa!

Kesäkatuviikkojen kartta