Kitaroita kiinnitettynä seinälle.
Vaaleansininen rakennus, edessä ruohoaluetta ja parkkipaikka.
Liiketila
60.355877784988934, 24.323015299954534

St. Paul’s Sound

St. Paul’s Sound Oy on suomalainen musiikkiliike, jonka kivijalkamyymälä sijaitsee Nummelan Veikkoinkorvessa. Vuonna 1990 perustettu perheyritys sai alkunsa rakkaudesta hyvään äänentoistoon ja on siitä asti toiminut intohimolla sen parissa. Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus äänentoistosta.

Myymälässämme on yli 300 tunnettua tuotemerkkiä, joten valikoimaa riittää laidasta laitaan. Voit myös tilata verkkokaupastamme www.stpaulssound.fi 24/7 ja noutaa ostokset myymälästä. Parkkipaikkamme on tilava, joten suuremmatkin laitteet saa helposti roudattua kyytiin. Olet sitten kuluttaja tai yritysasiakas, löydät meiltä erittäin halutut lahjat, vaikka lahjakortin muodossa.

Ainutlaatuisissa, avarissa tiloissamme on mahdollista kuunnella erilaisia studio- ja hifi-kaiuttimia sekä PA-kaiuttimia. Myös erilaisten soittimien, kuten kielisoittimien ja kosketinsoittimien testaaminen on mahdollista. Tervetuloa tutustumaan uniikkiin musiikkikauppaamme, jollaista ei muualta löydy!

Aukioloajat löydät sivuiltamme. Erikseen sovittaessa myös ilta-ajat ovat mahdollisia ostoksia sekä kuuntelua tai testausta varten. Ota yhteyttä, mikäli haluat sopia tarpeisiisi paremmin sopivan ajan.

St. Paul’s Sound ‒ Paremman äänentoiston puolesta vuodesta 1990.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet ja hyppää seikkailuun!

Reittiohje (Google Maps)

Tietoja

Musiikki & äänentoisto

Puhelin/Fax:

010 281 3730

Osoite:

Joukolankuja 2, 03100 Nummela

Vaaleansininen rakennus, edessä ruohoaluetta ja parkkipaikka.