Tänä kesänä Vihti-rakkauden pääkaupunki -teema saa jatkoa Vihti-rakkauden kesänä!

Vihti-rakkauden kesä -somekampanja Vihdin kunnan Instagram-tilillä tuo tulevan kesän aikana esiin vihtiläisiä retkikohteita, paikallisia tapahtumia ja monipuolisia matkailuyrityksiä pirteän Vihti-rakkauden lähettilään matkassa!

Vihti-rakkauden lähettiläänä toimii positiivisuudestaan tunnettu vihtiläinen yrittäjä Paula Mäkelä. Paula Mäkelä on monille tuttu muun muassa erilaisten tapahtumien juontotehtävistä sekä valmennusyritys Positiivisen Potentiaalin kautta. Paulan on saattanut bongata myös Landeluksuksen videoista ja -kuvista!

Paulan mukana kuljetaan Vihdin kunnan Instagramissa kesäkuun alussa ja aina syyskuulle asti. Kampanjan myötä aihetunnisteen #vihtirakkaudenkesä alle koostetaan vinkkejä kivasta kesäohjelmasta niin vihtiläisille kuin lähikunnista saapuville. Voit jakaa aihetunnisteella myös omat kesävinkkisi Vihdistä! Muista myös tägätä Visit Vihti kesäisiin kuviisi ja tarinoihisi!

Ota seurantaan Vihdin kunnan Instagram ja #vihtirakkaudenkesä niin näet, mitä kaikkea ihanaa Vihdissä kannattaa tänä kesänä tehdä!

Lisää vinkkejä Vihdin kesätarjontaan löydät myös Visit Vihdin Facebookista ja Instagramista sekä Vihdin kunnan tapahtumakalenterista!

Ota seurantaan Vihdin kunnan Instagram ja #vihtirakkaudenkesä niin näet, mitä kaikkea ihanaa Vihdissä kannattaa tänä kesänä tehdä!

Kuvassa ihastuttava Vihti-rakkauden lähettiläs, Paula Mäkelä!

Vihdin kunnan tiedotteen kampanjasta löydät Vihdin kunnan kotisivuilta.

Share the love!