Vihdissä on päästy odottaviin tunnelmiin, sillä tapahtumakalenteri on alkanut täyttyä ihanista, kutkuttavista, jouluisista ohjelmista!

Marraskuussa tehdään etenkin valmisteluja, kuten askarteluja ja jouluostoksia. Joulukuussa uppoudutaan joulun tunnelmaan kokonaisvaltaisesti herkkujen, musiikin ja yhdessäolon voimin.

Alta näet muutaman noston tulevista tapahtumista, mutta kokonaisuudessaan Vihdin joulutapahtumat löydät tapahtumakalenterista, osoitteesta tapahtumat.vihti.fi/vihdinjoulu!

Galleria Pictorin Joulubasaari

11.11.‒23.12.
Galleria Pictor, Karhumäenpolku 5, 03100 Nummela.
Lue lisää tapahtumakalenterista: Galleria Pictorin Joulubasaari

Taidegalleria Pictorin Joulubasaarissa nähdään teoksia kahdeltakymmeneltä taiteilijalta. Basaarissa nähdyt teokset ovat myynnissä ja myynnistä syntyvä tuotto käytetään Vihdin Kuvataidekoulun vapaaoppilaspaikkojen ylläpitämiseen. Taideteosten lisäksi Joulubasaarissa on myynnissä keramiikkaa, kirjoja ja muita taideteemaisia tuotteita.

Avoinna:
torstaisin klo 12‒16
perjantaisin klo 12‒16
lauantaisin klo 10‒15.

Vihdin kirkonkylän joulunavaus

Pe 24.11. klo 18‒20.
Kyläaukio, 03400 Vihti. Lyhtykulkue lähtee linja-autoasemalta klo 18.
Lue lisää tapahtumakalenterista: Vihdin kirkonkylän joulunavaus

Kirkonkylän joulunavaus alkaa perinteisesti, kun joulupukki ja joulumuori kulkueineen lähtevät Vihdin kirkonkylän linja-autoasemalta klo 18.00 ja kulkevat n. 500 metrin matkan kirkonkylän Kyläaukiolle.

Liity mukaan kulkueeseen tai tule seuraamaan ohjelmaa Kyläaukiolle. Ohjelmassa on SuurVihdin Killan, Vihdin kunnan ja seurakunnan tervehdykset, leikkiä ja laulua lapsille, Tanssiopisto Vinha ja Hiiden laulu esiintyvät ja paikalliset yrittäjät tarjoavat riisipuuroa, glögiä ja pipareita. Myös Vihdin Museo pitää ovensa auki tapahtuman ajan.

Nummelan joulun avaus

La 25.11. klo 15‒16.
Nummelan tori, Pisteenpolku, 03100 Nummela.
Lue lisää tapahtumakalenterista: Nummelan joulun avaus

Vihdin Yrittäjien ja Nummelan Killan perinteisessä joulun avauksessa on hauskanpitoa koko perheelle! Torin joulukuusen valot sytytetään, tarjolla on glögiä ja riisipuuroa, lapsille poniajelua ja joulupukkikin vierailee paikalla!

Itsenäisyyspäivän aamun lipunnosto

Ke 6.12.2023 klo 9.
Nummelan tori, Pisteenpolku, 03100 Nummela.
Lue lisää tapahtumakalenterista: Itsenäisyyspäivän aamun lipunnosto

Itsenäisyyspäivä alkaa Vihdissä Nummelan Killan perinteisellä itsenäisyyspäivän aamun lipunnostotilaisuudella. Lippu nostetaan torilla klo 9.00.

Lipun noston jälkeen ohjelmassa on juhlapuhe Suomen Pankin vt. pääjohtaja Marja Nykäseltä, seppeleen lasku Itsenäisyyden kivelle sekä lukion kirjoituskilpailun voittajan julkistaminen ja voittaneen kirjoituksen luku. Tilaisuuden päätteeksi yleisölle (80 henkilöä) on varattu kahvitarjoilu Cafe Neilikassa, torin laidalla.

Joulumielen Messut (ent. Naistenmessut)

La 9.12. klo 10‒15.
Su 10.12. klo 10‒15.
Luksia, Ojakkalantie 2-6, 03100 Nummela.
Lue lisää tapahtumakalenterista: Joulumielen Messut

Aiemmin Naistenmessuina tunnettu Joulumielen Messut järjestetään 35. kerran Vihdin Nummelassa. Paikalla on satakunta monipuolista myyjää, joiden tuotteista löytyy varmasti mieluisia hankintoja lahjapaketteihin sekä omaan joulunviettoon.

Sisätiloissa järjestettävillä messuilla on mukava kulkea ja samalla kuunnella jouluista musiikkia sekä pistäytyä kahviossa. Lapsille avoinna on myös Joulumielen Puuhapaja klo 10‒13 ja Joulupukki on paikalla klo 10‒14.

Myös Luksian kierrätyskoulutuskauppa on niin ikään avoinna messupäivinä. Sisäänkäynti Ojakkalantien varresta.

Uuden vuoden ilotulitus Nummelassa

Su 31.12. klo 19‒19.15.
Papulintie 5, 03100 Vihti
Lue lisää tapahtumakalenterista: Uuden vuoden ilotulitus Nummelassa

Nummelan Killan suosittu koko perheen uuden vuoden ilotulitus nähdään klo 19.00! Paikalle kannattaa kuitenkin saapua hyvissä ajoin, sillä keskusta-alue on aikaisempina vuosina ruuhkautunut katsojista.

Ilotulitusta on hyvä katsoa esimerkiksi Porintien Enäjärven puolelta, K-Citymarket Nummelan pihalta ja kattoparkista sekä Tuusankaarelta ja Nummelan linja-autoaseman ympäristöstä.

Vihdin Kirkonkylän lasten Uudenvuoden vastaanotto

Su 31.12. klo 19‒19.45.
Kyläaukio, 03400 Vihti.
Lue lisää tapahtumakalenterista: Vihdin Kirkonkylän lasten uuden vuoden vastaanotto

Lasten uuden vuoden vastaanottoa juhlitaan Vihdin kirkonkylän Kyläaukiolla klo 19 alkaen. Ohjelmassa on SuurVihdin Killan ja kunnan edustajan tervehdykset sekä glögitarjoilua. Ilotulitus alkaa klo 19.30.

 

Lumihiutaleen muotoinen joulukoriste kuusessa. Taustalla välkehtiviä valoja.

Share the love!