Tulevana viikonloppuna Vihdissä vietetään Pahantorjuja-elokuvajuhlaa – Hyvien ja hyvää tekevien elokuvien festaria!

Ensimmäistä kertaa järjestettävä elokuvajuhla tapahtuu Vihdin idyllisellä kirkonkylällä 5.‒6.8.2022. Tapahtuman päänäyttämö toimii tunnelmallinen, jo vuonna 1946 avattu Vihdin Kino, ja kaksi elokuvista esitetään Vihdin kesäteatterilla ulkoilmanäytöksinä.

Elokuvajuhlan ohjelmistossa on seitsemän elokuvaa:

Taiteilija Tove Janssonin elämästä kertova Tove, Einari Paakkasen lämmin dokumenttielokuva Karaokeparatiisi, jännittävä koko perheen elokuva Vinski ja näkymättömyyspulveri, suvaitsemattomuutta kuvaava arvostelumenestys And Then We Danced, parhaan kansainvälisen elokuvan Oscar-palkinnon 2021 saanut tanskalainen Yhdet vielä, tuore psykologinen kauhudraama Pahanhautoja sekä kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle ‒ Bohemian Rhapsody.

Luvassa on myös upeita tekijävierailuja!

Luvassa on myös upeita tekijävierailuja! Näytöksissä ovat tavattavissa Tove-elokuvan nimiroolista Jussi-palkinnon pokannut Alma Pöysti, Karaokeparatiisin ohjaaja Einari Paakkanen ja tuottaja Marianne Mäkelä, Vinski ja näkymättömyyspulverin pääroolissa nähtävä Kuura Rossi sekä Pahanhautojan ohjaaja Hanna Bergholm!

Lisäksi perjantaina ulkoilmanäytöksenä nähtävän Karaokeparatiisin jälkeen karaokejatkoja paikallisessa Hiltsun baarissa vetää elokuvassakin nähtävä, Suomen kokenein karaoke-emäntä Evi!

Lauantaina 6.8. Vihdin Kesäteatterilla nähdään myös maailmaa valloittanut sarja Magic in Lapland, jossa palkittu taikuri Henri Kemppainen esittelee katsojille Suomen upeaa luontoa, taikuutta sekä näyttäviä illuusioitaan. Esityksen tarjoaa Vihdin kunta. Klo 20.00 alkava esitys on kaikille avoin ja maksuton.

Koko kylä saa osansa elokuvajuhlien tunnelmasta, sillä luvassa on myös musiikkia, ruokaa ja hyvää tunnelmaa! Tapahtuman ohjelman näet kokonaisuudessaan osoitteessa www.pahantorjuja.fi/ohjelmisto ja sivulta löydät myös suorat linkit kunkin elokuvan lipunmyyntiin!

Tapahtuman toteuttaa yhteistyössä elokuvajuhlan työryhmä, Vihdin Kino sekä Vihdin kulttuuripalvelut.
Lue lisää: www.pahantorjuja.fi

Share the love!