60.38207082619195, 24.366369898562652

PuuhaPark

Tervetuloa PuuhaParkiin ‒ Suomen liikuttavimpaan puistoon!

PuuhaPark on 4,5 hehtaarin aktiviteettipuisto Vihdin Ojakkalassa, n. 50 km päässä Helsingin keskustasta.

Puistosta löytyy satoja aktiviteetteja kaikenikäisille. Puiston eri alueilta jokainen löytää varmasti mieleistänsä puuhaa. Aikaa pääset viettämään muun muassa Keppihevosareenalla, Sporttikadulla, Pomppulinnamaailmassa, PLAY-peliareenalla sekä Trampoliini-Areenalla​, joka on Suomen laajin trampoliinimaailma! Kesäkaudella on luvassa myös esityksiä Puuha-lavallamme.

​Monta paikkaa missä ruokailla!

PuuhaParkissa voit herkutella niin omilla eväillä kuin valmiilla herkuilla. PuuhaParkin vieressä sijaitsee Klubiravintola (Vihti Golf Club) ja sesonkiaikana ravintolateltassamme Golf-klubin edustalla tarjoillaan maittava Puuha-Buffét. PuuhaParkin alueella sijaitsee myös kahvila/kioski, josta saa juotavaa, pikkupurtavaa, makeisia ja jäätelöä. Upealla grillialueella pääsee nauttimaan omista eväistä.

Kaikki vapaasti käytettävissä

PuuhaParkissa vietät hauskoja hetkiä perheen ja ystävien kanssa, mutta myös unohtumattomat luokkaretket, tykypäivät, polttarit ja asiakastilaisuudet.

Kaikki alueen aktiviteetit ovat käytössäsi sisäänpääsymaksulla. Aivan puiston vieressä sijaitseva parkkialue on maksuton ja myös vetokärryt ovat vapaassa käytössäsi.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä monet liikunta- ja hyvinvointiedut. Katso kaikki maksutavat nettisivuiltamme. Alle 3-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Koiria emme valitettavasti voi päästää alueelle.

Tervetuloa viettämään vauhdikasta päivää ja viihtymään!

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet ja hyppää seikkailuun!

Reittiohje (Google Maps)

Tietoja

PuuhaPark

Puhelin:

010-084845​

Kotisivut:

Sähköposti:

Osoite:

Jussinrinne 1, 03250 Ojakkala